Asociația Profesională de Drumuri și Poduri (A.P.D.P.) – Filiala București, în calitate de Beneficiar, împreună cu S.C. Mari Vila Com S.R.L., în calitate de Partener 1 și S.C. Dimar S.R.L., în calitate de Partener 2, anunță lansarea concursului de proiecte – Soluții inovative TIC în domeniul construcțiilor, prevăzut în cadrul proiectului “PCCC – Sistem funcțional de stagii de Practică pentru studenții din domeniul Construcțiilor și Căilor de Comunicații”, ID 133296 (denumit în continuare proiectul PCCC).


Acesta se adresează studenților/masteranzilor care au participat și finalizat stagiile de practică din cadrul proiectului.


În cadrul concursului pot fi inscrise proiecte care se adresează domeniului construcțiilor și respectă tema concursului: o soluție TIC / o soluție ce integrează tehnologia digitală pentru eficientizarea activităților tehnice de pe șantier / din cadrul companiilor de construcții, pentru creșterea gradului de securitate, pentru valorificarea resurselor și respectarea unui model economic bazat pe dezvoltare durabilă sau propun o metoda inovativă de eficientizare a activităților tehnice în raport cu valorificarea și reducerea consumului de resurse.

Mai jos puteți descărca documentele în format PDF (în cazul în care se deschide în browser, salvați local de la butonul „save as”).

Documente ce trebuie completate olograf (descărcabile în format PDF)

 

Descărcați documentele în format editabil dând click pe butonul de mai jos.