În data de 06.12.2021, a avut loc o primă vizită tehnică alături de un grup de studenți din cadrul Universității de Știinţe Agronomice şi Medicină Veterinară din Bucureşti – Facultății de Îmbunătățiri Funciare și Ingineria Mediului, însoțiți de profesorul coordonator al stagiilor de practică.

Întâlnirea a avut loc la sediul societatii, de unde s-a plecat spre obiectivul realizat de S.C. DIMAR S.R.L., lucrare finalizată și pusă în funcțiune.

La Ecluza Herăstrău, grupul a fost așteptat de un reprezenant al beneficiarului de exploatare, care a permis accesul grupului în cabina de comandă a echipamentelor și în incinta protejată a obiectivului.

Studenților li s-au prezentat proiectul, scopul și obiectivul acestuia, lucrările și activitățile desfășurate și principiile de funcționare ale ecluzei. Informațiile furnizate au fost însoțite de materiale foto și video din timpul execuției lucrărilor pentru a evidentia obiectivul înainte și după.

Tot in cadrul vizitei s-a vizionat si partea de „minimuzeu” in aer liber, unde s-au depozitat si conservat echipamentele (parti din echipamente) care dotau ecluza inainte de reabilitare.

Vizită Tehnică la Ecluza Herăstrau, obiectiv realizat de către DIMAR SRL