LOGIN

În perioada ianuarie – decembrie 2014 s-au analizat 39 dosare de atestare dintre care 38 dosare au fost pentru prelungirea valabilității certificatului deja deținut și 1 dosar pentru extinderea domeniului de lucrari mai multe detalii ...

În perioada ianuarie – decembrie 2015 s-au analizat 28 dosare de atestare dintre care 3 dosare noi pentru atestare tehnică și 25 de dosare pentru prelungirea valabilității, conform listei de mai jos:

mai multe detalii ...

În perioada ianuarie – decembrie 2013 s-au analizat 45 dosare de atestare dintre care 43 dosare au fost pentru prelungirea valabilității certificatului deja deținut și 02 dosare de atestare noi, conform listei atasate mai multe detalii ...

În perioada ianuarie – decembrie 2012 s-au analizat 66 dosare de atestare dintre care 60 dosare au fost pentru prelungirea valabilității și restul de 06, dosare noi conform listei atasate.

mai multe detalii ...

În perioada ianuarie – decembrie 2011 s-au analizat 91 dosare de atestare dintre care 82 dosare au fost pentru prelungirea valabilității și restul de 9, dosare noi conform listei atașate.

mai multe detalii ...

In Internet Explorer versions up to 8, things inside the canvas are inaccessible!