LOGIN
17 Iunie 2014

Sesiunea Stiintifica Studenteasca ”Ingineria Infrastructurii Transporturilor” (faza locală), editia a IV-a, se va desfasura în data de 17 iunie 2014, în sala Anghel Saligny a Facultății de Cai Ferate, Drumuri si Poduri din cadrul Universitatii Tehnice de Constructii Bucuresti.

Manifestarea este organizata de Facultatea C.F.D.P. impreună cu Asociatia Profesionala de Drumuri si Poduri - Fililala Bucuresti. Sesiunea va cuprinde prezentarea lucrărilor tinerilor absolventi în domeniul nostru de interes, tematica acestora incadrandu-se intr-una din categoriile Cercetare, Proiectare si Siguranta Circulatiei

“I.I.T. 2014” poate fi un prilej de întâlnire a reprezentanţilor societăţilor de proiectare, cercetare, execuţie precum şi a administraţiilor din România cu viitorii absolvenţi de master ai acestei facultăți.

Persoanele interesate a participa la eveniment pot obtine mai multe informatii pe http://cfdp.utcb.ro/iit/In Internet Explorer versions up to 8, things inside the canvas are inaccessible!