LOGIN

Revista "DRUMURI PODURI" este o publicatie lunara a Asociatiei Profesionale de Drumuri si Poduri din Romania, editata si difuzata de catre S.C. MEDIA DRUMURI-PODURI S.R.L.

Este inregistrata la OSIM cu nr. 61585/2005 si la Consiliul National al Cercetarii Stiintifice din Invatamantul Superior.

Categoriile de cititori carora li se adreseaza revista sunt reprezentate de constructorii de drumuri si poduri, firme de proiectare si consultanta, firme de echipamente si materiale de constructie, universitati, institute de cercetare, primarii, consilii judetene, administratori de drumuri locale si nationale etc. dar si alte persoane fizice si juridice care urmaresc sa fie la curent cu ultimele noutati din domeniu.

Revista \"DRUMURI PODURI\" se tipareste in 52 de pagini color, in conditii grafice deosebite, adresabilitatea cuprinzand un numar important de firme de specialitate precum si persoane fizice interesate. Distributia se face in toata tara dar si in strainatate, in Germania, Austria, Franta, Republica Moldova, Japonia, Spania si Portugalia, precum si la schimb cu alte publicatii similare din lume.

Publicatia noastra este singura din domeniul constructiilor care a primit din partea Ministerului Educatiei si Cercetarii - Consiliul National al Cercetarii Stiintifice din Invatamantul Superior titulatura de \"Publicatie stiintifica de importanta nationala\", certificat nr. 325/2005.

In Internet Explorer versions up to 8, things inside the canvas are inaccessible!