LOGIN
06 Martie 2014

Sub patronajul Clubului Doamnelor din cadrul A.P.D.P. – Filiala București, sub atenta îndrumare a D-nei. Elena Ghineraru, pe 6 martie, peste 25 de doamne şi domnişoare, membre ale APDP- Filiala Bucureşti, s-au reunit pentru a serba Ziua Internaţională a Femeii. Pe lângă voia bună, bucatele alese, atmosfera festivă şi relaxată, doamnele au avut ocazia de a se cunoaşte, de a împărtăşi idei în ceea ce priveşte activitatea profesională şi nu numai, dar mai ales, pentru a discuta despre următoarele activităţi ale Clubului.

Deşi vremea nu a fost una dintre cele mai frumoase, ploaia creându-le neplăceri frumoaselor doamne la momentul pozei de grup, putem cu uşurinţă spune că, datorită veseliei şi luminii din sufletele lor, au fost date uitării cerul plin de nori şi vântul înţepător.

Evenimentul a fost organizat de Clubul Doamnelor din cadrul A.P.D.P. – Filiala Bucureşti, împreună cu președintele acesteia, ing. Anghel Tănăsescu, cu sprijinul sponsorilor: PRO CONS XXI SRL, GLOBAL SERVICE PROIECT SRL, DIMAR SRL și EXPERT PROIECT 2002 SRL.

In Internet Explorer versions up to 8, things inside the canvas are inaccessible!