LOGIN

Comitetul Tehnic Mediu din cadrul A.P.D.P. - Filiala București a fost creat in scopul de a participa activ la actiunile Asociatiei Mondiale de Drumuri, dar mai ales de a implica specialistii de mediu din domeniul proiectarii si executiei de proiecte de infrastructura.

Prevederile legale (Legea nr. 265/2006, Ordinul nr. 135/2010, Ordinul nr. 19/2010, H.G. nr. 445/2009) mentioneaza obligativitatea evaluarii impactului asupra mediului atat a proiectelor de infrastructura elaborate sau executate, cat si a activitatii specifice a organizatiilor.

In cadrul fiecarei organizatii exista un specialist care se ocupa fie de managementul de mediu, fie de evaluarea impactului asupra mediului, iar de cele mai multe ori acesti specialisti se lovesc de aceleasi probleme, fara sa cunoasca anumite solutii, care le-ar fi utile.

Evaluarea impactului asupra mediului pentru proiectele de infrastructura, masuri de protectia mediului si de adaptare la efectele schimbarilor climatice, din perspectiva dezvoltarii durabile

In Internet Explorer versions up to 8, things inside the canvas are inaccessible!